Specialisaties

Sharon Flower Stylist & Photography biedt naast Afscheidsbloemwerk en Bruidswerk regelmatig Workshops aan. In een prettige omgeving wordt u aan de hand van praktische voorbeelden geleerd hoe u een boeket samenstelt of een ander mooi bloemwerk.

Wilt u een mooi bloemarrangement voor welke gelegenheid dan ook, of moet ik voor u uw Feest of Evenement aankleden, neem contact met mij op voor meer informatie.

Workshops

Voor elke gelegenheid

Een exclusieve en compleet verzorgde workshop voor uw vriendinnengroep, personeelsvereniging, vrijgezellen feesten, etc. Ik denk met u mee over de juiste invulling van de workshop. Een maatwerk workshop voor elke gelegenheid. Ik organiseer ook seizoensgebonden workshops. Denk aan een Voorjaarworkshop (Pasen), Zomerworkshop, Herfstworkshop of Kerstworkshop.

Bloemarrangementen

Niets is mij te gek

Ik verzorg uw bloemwerk. Op maat gemaakt en van hoog niveau. Tot de mogelijkheden die ik u kan bieden behoren: Bruidswerk, Afscheidsbloemwerk, Boeketten, Planten arrangementen, etc. Niets is mij te gek. In een persoonlijk gesprek bespreek ik, aan de hand van wat voorbeelden, wat er het beste bij u past.

Feesten & Evenementen

Om nooit te vergeten

Sharon van Eunen werkt internationaal, en nationaal en samen met FLORAFRTIS om grote feesten en evenementen te stijlen. Mist u de aankleding zoals decor, bloemwerk, kussen, tafels etc. Graag wil ik samen met u in en persoonlijk gesprek uw wensen bespreken zodat het een speciaal voor u op maat gecreëerd feest/evenement wordt om nooit te vergeten.

Nieuwe technieken

Kerstworkshop

Maandag 14 oktober is er weer de jaarlijkse Herfstworkshop.

We gaan aan de slag met mooie materialen en bloemen. Voor een mooie ondergrond wordt gezorgd!

We starten om 19.30 uur.

Locatie: Twello.
Kosten: € 37,50

Schrijf je in via onderstaand Opgave formulier!

How we met


Heeft U nog vragen?

Neem Contact met mij op of vul het Contactformulier in.

Leliestraat 52
7419 CW  Deventer
06 2514 2558
info@sharonflowers-photo.nl

KvK: 67753590
BTW nr: NL002370843B61

Design by ITHH.NL - 2020

error: Content is protected !!