Photography

‘’ENTHOUSIAST, SPONTAAN, BETROKKEN & PROFESSIONEEL!’’

Fotograferen was als klein kind al een grote hobby van mij, overal waar ik heen ging nam ik mijn camera mee. Nu een paar jaar later kan ik van mijn hobby mijn werk maken. Door veel te oefenen, cursussen/ workshops te volgen, de laatste trends in de gaten houden, maar vooral door het veel, heel veel, te doen heb ik mij dit vak meester gemaakt.

Gaan jullie trouwen, of willen jullie andere foto’s laten maken? Ik ben graag jullie fotograaf! Vul het contactformulier even in, dan spreken we elkaar hopelijk snel.

Puur, liefde & emotie

Ik werk met een techniek die Moment Design heet. Moment Design is dé methode om op een ongedwongen, pure en oprechte manier op de foto te gaan. Het draait niet om poseren. Samen met mij gaan we op ontdekkingstocht naar de mooie herinneringen, belangrijke momenten en geliefde personen. Met een oprechte lach, een verliefde blik, en soms een echte traan zet ik jullie op de foto. Al deze kostbare momenten worden voor je vastgelegd.

Onderstaand een overzicht van al mijn fotografie mogelijkheden. Navigeer direct naar jouw favoriete onderdeel, of bekijk op je gemak alle onderdelen.
Wedding Ceremony

Bruidsfotografie

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Jullie voorbereidingen zijn inmiddels begonnen en daarbij hoort ook het uitzoeken van een bruidsfotograaf.

Voor mij is bruidsfotografie een verhaal vertellen met foto’s. Alle momenten en details worden vastgelegd door mij. Als bruidsfotograaf vind ik het erg belangrijk om zoveel mogelijk op de achtergrond te blijven. Ik zie de mooiste momenten zoals ze zijn en daardoor hoeven jullie niet telkens te poseren, in samenwerking met de Moment Design techniek komt het helemaal goed, hierdoor creëer je een ongedwongen sfeer en zal dit resulteren in sfeervolle, unieke foto’s.

Het avontuur begint al bij het kennismakingsgesprek. Dan zullen we de hele dag en alles wat voor jullie belangrijk is bespreken. ± 1,5 weken voor jullie bruiloft zal ik nog een keer contact met jullie opnemen om eventuele last-minute veranderingen in de planning te bespreken. Meestal kan dit telefonisch. Wanneer jullie het prettiger vinden dat we elkaar nog een keer zien is dit geen probleem.

Toon je Liefde

Loveshoot

Een loveshoot is een perfecte manier om jullie liefde vast te leggen. Jullie verkering vieren en/ of je liefde verrassen voor een te gekke fotoshoot, voor een verjaardag, met broers & zussen of Valentijnsdag. Of je nou 1 of 5 jaar samen met een loveshoot is altijd een goed idee en kan in elk seizoen!

Zijn jullie van plan om te trouwen en wil je voor jullie bruiloft alvast wennen aan het voor de camera staan. Wat is er dan leuker om voordat je gaat trouwen de voorpret te laten beginnen met een loveshoot op jullie eigen unieke locatie waarvan je de foto’s ook nog eens kunt gebruiken voor jullie ‘’save the date’’ trouwkaart.

Als ik jullie bruiloft ook mag fotograferen ontvangen jullie 15% korting op de loveshoot.

Jullie mogen in overleg met mij dus helemaal zelf bepalen waar de loveshoot gaat plaatsvinden. Dit kan zijn in de duinen, het bos, op het strand, juist in een industriële setting of je favoriete stad. De keuze is reuze en samen gaan we opzoek naar de perfecte locatie.

Respect en Liefde voor de dieren

Dierenfotografie

De mooiste dierenfoto’s zijn de foto’s waar het karakter en de uitstraling van uw dier te zien zijn, zoals u dit zelf elke dag beleeft. Respect en liefde voor de dieren is erg belangrijk tijdens het fotograferen en ik kan zeggen dat ik dat heb. Zelf heb ik twee hele lieve beren. Bliksem & Bobby (Berner Sennen). Vanwege de liefde voor dieren vind ik het erg leuk om ze te fotograferen. Ik fotografeer niet in de studio maar lekker in de vrije natuur!!!

Spelenderwijs maak ik prachtige foto’s van jullie dier. Het moet voor mens en dier een leuke ervaring zijn.

Waardevolle Momenten

Familie / Gezin / Kids

Tijdens een feestje, wanneer de hele familie of het hele gezin bij elkaar is wil je graag met z’n alle op de foto. Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Deze waardevolle momenten leg ik dan voor jullie vast. Ik zorg ervoor dat het geen geposeerde foto’s worden juist foto’s waar iedereen ontspannen op staat. Je mag lekker gek doen en vooral jezelf zijn. Uiteraard kan er ook zonder dat er een feestje is een afspraak gemaakt worden voor een familie-, gezins fotoshoot. Overigens kun je ook met een hele vriend(innen) club op de foto.

’A Day in Your Life’’

Jullie dagelijkse rituelen zijn heel bijzonder! Sta daar eens bij stil en laat ze vastleggen. Ontspannen en ongedwongen leg ik jullie in jullie dagelijkse leven vast. Jullie zijn jezelf en doen wat jullie normaal ook zouden doen. Dat betekent dat ik bij jullie thuis kom. Denk aan samen ontbijten, naar de speeltuin, boodschappen doen etc. alles is mogelijk.

Social Media of Sollicitatiegesprek

Bedrijfsfotografie

Wil je echt een indruk maken bij een sollicitatiegesprek of word het tijd voor nieuwe foto’s op social media? Dan is een zakelijke fotoshoot echt iets voor jou.

Een sprekende foto is essentieel voor een onvergetelijke eerste indruk. Samen bepalen we de locatie, dit is belangrijk omdat het moet passen met wat jij wilt uitstralen.

Heeft U nog vragen?

Neem Contact met mij op of vul het Contactformulier in.

Leliestraat 52
7419 CW  Deventer
06 2514 2558
info@sharonflowers-photo.nl

KvK: 67753590
BTW nr: NL002370843B61

Design by ITHH.NL - 2020

error: Content is protected !!