AFSCHEIDSHUIS DEVENTER

Wat een mooi initiatief! Aan mij de eer om dit mooi vast te leggen. Heeft u niet de mogelijkheid om uw dierbare thuis op te baren? Of vindt u dit niet prettig? Als nabestaande heeft u altijd de keuze om te bepalen waar de overledene wordt opgebaard. Afscheidshuis Deventer biedt hierin een goed alternatief. Kijk op hun website voor meer informatie www.afscheidshuisdeventer.nl 

Lees verder

Bruidsreportage in de Orchideeënhoeve

Een prachtige dag op een prachtige locatie, denk eens aan de Orchideeënhoeve in Luttelgeest. Wie wil daar nou niet trouwen..? Een romantische sfeer, lichte ruimtes, etc. Ik hou ervan. Dank je wel Gideon & Leonne, dat ik jullie vast mocht leggen.

Lees verder

Bruidsreportage Ilsa & Randy – Gemeentehuis Deventer

21.08.2018 was de grote dag voor Ilsa & Randy, ik mocht erbij zijn voor het fotograferen maar heb ook de prachtige bloemen mogen verzorgen. In Deventer zijn zoveel mooie plekken en elke bruiloft ontdek ik weer nieuwe plekjes. Na de ‘first look’ bij het huis van Ilsa & Randy zijn we richting het IJsselhotel gereden en zijn we begonnen met de reportage. Het trouwen gebeurde bij het prachtige oude gemeentehuis van Deventer.

Lees verder

  • 1
  • 2

Leliestraat 52
7419 CW  Deventer
06 2514 2558
info@sharonflowers-photo.nl

KvK: 67753590
BTW nr: NL002370843B61

Design by ITHH.NL - 2020

error: Content is protected !!