Flower Stylist

‘‘BLOEMEN EN FOTOGRAFEREN IS MIJN PASSIE’’

Vaak seizoensgebonden, soms overdadig en vol, dan weer hartstochtelijk en zacht maar altijd verassend..... De verse materialen worden elke keer weel zorgvuldig gekozen, de mooiste bloemen bij elkaar geschikt om precies de sfeer te creëren die jij/jullie graag willen. In mijn bloemwerk zit passie, liefde en emotie. 

Een persoonlijk Eerbetoon

Afscheidsbloemwerk

Afscheidsbloemwerk is meer dan zomaar een boeket. Bijzonder vakkundig samengestelde afscheidsbloemen vertellen een verhaal, persoonlijk, met oog voor detail, vol herinneringen. Mijn passie is om emoties te vertalen naar onvergetelijke afscheidsbloemen, passend binnen elk budget en alles is mogelijk. 

Ik lever snel en betrouwbaar prachtige rouwbloemen, boeketten en/of kist bedekkingen in heel Nederland binnen 24 uur.

Afscheidsbloemwerk

„Een passend en persoonlijk
bloemarrangement.“

Sharon
Afscheidsbloemwerk
Het plaatje compleet

Bruidswerk

Gefeliciteerd, u gaat trouwen en u bent nog opzoek naar de bloemen. Naast de locatie, de jurk, de gasten etc. maken bloemen een belangrijk onderdeel uit van jullie bruiloft. Het maakt het plaatje compleet.

Samen met u bekijken we de mogelijkheden en bespreken we u wens(en). Na het eerste gesprek ontvangt u van mij een moodboard met een op maat gemaakte offerte speciaal voor u.

Bruidswerk
Bruidswerk

Wilt u bloemwerk voor een speciale gelegenheid dan bent u bij mij aan het juiste adres. Samen bespreken we de mogelijkheden en uw wensen.

Speciaal bloemwerk op maat gemaakt

Specialisaties

Naast Afscheidsbloemwerk en Bruidsbloemwerk zijn wij ook gespecialiseerd in:
  • Workshops
  • Bloemarrangementen
  • Feesten & Evenementen
Ongeveer vier keer per jaar organiseer ik interactieve Workshops. Zodra een Workshop aangekondigt is, kun u zich hiervoor opgeven.

Heeft U nog vragen?

Neem Contact met mij op of vul het Contactformulier in.

Leliestraat 52
7419 CW  Deventer
06 2514 2558
info@sharonflowers-photo.nl

KvK: 67753590
BTW nr: NL136795730B01

Design by ITHH.NL - 2020

error: Content is protected !!