Flower Stylist

‘‘BLOEMEN EN FOTOGRAFEREN IS MIJN PASSIE’’

Vaak seizoensgebonden, soms overdadig en vol, dan weer hartstochtelijk en zacht maar altijd verassend..... De verse materialen worden elke keer weel zorgvuldig gekozen, de mooiste bloemen bij elkaar geschikt om precies de sfeer te creëren die jij/jullie graag willen. In mijn bloemwerk zit passie, liefde en emotie. 

Een persoonlijk Eerbetoon

Afscheidsbloemwerk

Afscheidsbloemwerk is meer dan zomaar een boeket. Bijzonder vakkundig samengestelde afscheidsbloemen vertellen een verhaal, persoonlijk, met oog voor detail, vol herinneringen. Mijn passie is om emoties te vertalen naar onvergetelijke afscheidsbloemen, passend binnen elk budget en alles is mogelijk. 

Ik lever snel en betrouwbaar prachtige rouwbloemen, boeketten en/of kist bedekkingen in heel Nederland binnen 24 uur.

Afscheidsbloemwerk

„Een passend en persoonlijk
bloemarrangement.“

Sharon
Afscheidsbloemwerk
Het plaatje compleet

Bruidswerk

Gefeliciteerd, u gaat trouwen en u bent nog opzoek naar de bloemen. Naast de locatie, de jurk, de gasten etc. maken bloemen een belangrijk onderdeel uit van jullie bruiloft. Het maakt het plaatje compleet.

Samen met u bekijken we de mogelijkheden en bespreken we u wens(en). Na het eerste gesprek ontvangt u van mij een moodboard met een op maat gemaakte offerte speciaal voor u.

Bruidswerk
Bruidswerk

Wilt u bloemwerk voor een speciale gelegenheid dan bent u bij mij aan het juiste adres. Samen bespreken we de mogelijkheden en uw wensen.

Speciaal bloemwerk op maat gemaakt

Specialisaties

Sharon Flower Stylist & Photography biedt naast Afscheidsbloemwerk en Bruidswerk regelmatig Workshops aan. In een prettige omgeving wordt u aan de hand van praktische voorbeelden geleerd hoe u een boeket samenstelt of een ander mooi bloemwerk.

Wilt u een mooi bloemarrangement voor welke gelegenheid dan ook, of moet ik voor u uw Feest of Evenement aankleden, neem contact met mij op voor meer informatie.

Workshops

Voor elke gelegenheid

Een exclusieve en compleet verzorgde workshop voor uw vriendinnengroep, personeelsvereniging, vrijgezellen feesten, etc. Ik denk met u mee over de juiste invulling van de workshop. Een maatwerk workshop voor elke gelegenheid. Ik organiseer ook seizoensgebonden workshops. Denk aan een Voorjaarworkshop (Pasen), Zomerworkshop, Herfstworkshop of Kerstworkshop.

Bloemarrangementen

Niets is mij te gek

Ik verzorg uw bloemwerk. Op maat gemaakt en van hoog niveau. Tot de mogelijkheden die ik u kan bieden behoren: Bruidswerk, Afscheidsbloemwerk, Boeketten, Planten arrangementen, etc. Niets is mij te gek. In een persoonlijk gesprek bespreek ik, aan de hand van wat voorbeelden, wat er het beste bij u past.

Feesten & Evenementen

Om nooit te vergeten

Sharon van Eunen werkt internationaal, en nationaal om grote feesten en evenementen te stijlen. Mist u de aankleding zoals decor, bloemwerk, kussen, tafels etc. Graag wil ik samen met u in en persoonlijk gesprek uw wensen bespreken zodat het een speciaal voor u op maat gecreëerd feest/evenement wordt om nooit te vergeten.

Heeft U nog vragen?

Neem Contact met mij op of vul het Contactformulier in.

Leliestraat 52
7419 CW  Deventer
06 2514 2558
info@sharonflowers-photo.nl

KvK: 67753590
BTW nr: NL002370843B61

Design by ITHH.NL - 2020

error: Content is protected !!