Flower Stylist

‘‘BLOEMEN EN FOTOGRAFEREN IS MIJN PASSIE’’

Ik heb al vanaf jongs af aan van bloemen gehouden. Ik vind het elke keer weer fantastisch om te zien wat de natuur maakt en wat je allemaal met bloemen kunt doen. Ik word blij van werken met bloemen, blij van het maken van afscheidsbloemwerk, blij van mooie arrangementen op maat gemaakt, blij van bruidswerk, blij van aankledingen voor feesten en partijen, blij van……. Vanaf mijn 14de wist ik al wat ik wilde worden, namelijk bloemstylist, ik heb mijn hart gevolgd en ben de opleiding Bloem & Styling gaan volgen op AOC Oost/ Groene Welle. Na een aantal jaren met heel veel plezier bij verschillende bloemisten te hebben geleerd en mee te hebben gelopen. Wist ik dat als ik klaar was, ik voor me zelf wilde beginnen. Ik word graag uitgedaagd en door dat op verschillende locaties te kunnen doen en bij verschillende opdrachtgevers, word ik geïnspireerd en leer ik steeds weer meer.

Een persoonlijk Eerbetoon

Afscheidsbloemwerk

Afscheidsbloemwerk is meer dan zomaar een boeket. Het een persoonlijk eerbetoon aan een overleden dierbare. Ik ben er voor u om een gedeelte van uw zorg uit handen te nemen, zodat ik de wensen in een passend en persoonlijk bloemarrangement kan vertalen.

Samen bespreken we uw wensen en komen we tot de mooiste en persoonlijkste arrangement(en).

How we met
Afscheidsbloemwerk

„Een passend en persoonlijk
bloemarrangement.“

Sharon
Afscheidsbloemwerk
Het plaatje compleet

Bruidswerk

Gefeliciteerd, u gaat trouwen en u bent nog opzoek naar de bloemen. Naast de locatie, de jurk, de gasten etc. maken bloemen een belangrijk onderdeel uit van jullie bruiloft. Het maakt het plaatje compleet.

Samen met u bekijken we de mogelijkheden en bespreken we u wens(en). Na het eerste gesprek ontvangt u van mij een moodboard met een op maat gemaakte offerte speciaal voor u.

Bruidswerk
Bruidswerk
We're tying the Knot

Wilt u bloemwerk voor een speciale gelegenheid dan bent u bij mij aan het juiste adres. Samen bespreken we de mogelijkheden en uw wensen.

Speciaal bloemwerk op maat gemaakt

Specialisaties

Naast Afscheidsbloemwerk en Bruidsbloemwerk zijn wij ook gespecialiseerd in:
  • Workshops
  • Bloemarrangementen
  • Feesten & Evenementen
Ongeveer vier keer per jaar organiseer ik interactieve Workshops. Zodra een Workshop aangekondigt is, kun u zich hiervoor opgeven.

Heeft U nog vragen?

Neem Contact met mij op of vul het Contactformulier in.

Leliestraat 52
7419 CW  Deventer
06 2514 2558
info@sharonflowers-photo.nl

KvK: 67753590
BTW nr: NL136795730B01

Design by ITHH.NL - 2019

error: Content is protected !!